top of page
Caută

Misiunea personală în harta natală

Ce este misiunea personală
Fie că suntem sau nu conștienți de acest lucru, cu toții avem o misiune personală pe care suntem îndrumați să o constientizam și să o îndeplinim de-a lungul vieții.

Atunci când suntem aliniați cu misiunea noastră, simțim că piesele existenței noastre se leagă în mod natural, ca un puzzle.
Și chiar dacă nu nimerim locul fiecăreia din prima, avem mereu drept ghid imaginea finală - acolo unde vrem și putem să ajungem.
Ce facem însă când nu știm care ar putea să fie drumul nostru?

Analiza astrologică ca ghid în găsirea misiunii personale
Din această perspectivă, analiza astrologică este un instrument foarte util - ea ne oferă claritate asupra a ceea ce anume avem de făcut, pentru a ne alinia mai bine cu noi înșine.
Folosită corect, ea poate acționa ca un dirijor care ne indică pe ce note ar fi mai bine să ne cântăm viața - dacă trebuie să o luăm mai lent, mai alert sau, dimpotrivă, să schimbăm gama cu totul.

Misiunea personală poate fi identificată pe harta natală a fiecărei persoane, așadar este nevoie să știi data, ora și locul nașterii pentru a extrage informațiile.
Elementele care decodifică misiunea personală pe care trebuie să le integrăm pe parcursul vieții se regăsesc pe axa Nodul Nord - Nodul Sud.

Pe scurt: Nodul Sud îți arată ce aduci din urmă și ‘bagajul’ asociat acestora (lecții neintegrate, amintiri, emoții etc) - care au impact în prezent.
Nodul Nord, pe de altă parte, este fix ca Steaua Nordului - acel punct luminos care îți arată unde trebuie să ajungi, respectiv ce ai de vindecat, ce să iei în seamă și care este calea de urmat ca să-ți îndeplinești menirea spirituală, ceea ce te va alinia, creând o viață împlinită și împlinitoare.

Mesajul nodurilor în funcție de zodie, casă și planetă

În funcție de zodie
Nodul Nord și Nodul Sud sunt înlănțuite, ele apărând pe hartă în semne opuse. Astfel, zodia care se află pe Nodul Sud îți arată trăsăturile dobândite cu care intri în această viață, iar Nodul Nord - opusul care se cere a fi integrat. Iată, pe scurt, câteva exemple:

Nodul Nord în Berbec | Nodul Sud în Balanță: Cuvântul cheie, pe parcursul vieții, va fi ”autonomie”. Influențele trecutului, al tău dar și transgenerațional, au susținut tendința de a fi o persoană comodă, care se baza mai mult pe ceilalți, dezvoltând astfel relații de codependență. Acum, este nevoie să înveți independența și să-ți pui în practică ideile personale, fără să mai aștepți validarea exterioară.

Nodul Nord în Taur/Nodul Sud în Scorpion: Este nevoie să te deschizi în fața celorlalți și să înveți să te bucuri mai mult de viață. Scorpionul are tendința de a distruge, de a analiza totul în cel mai mic detaliu și de a se scufunda în cele mai adânci trăiri. Tocmai de aceea, Taurul este cel care te trage de mânecă spre a privi mai mult aspectele concrete ale vieții, pe a construi (relații, case, afaceri) și pe a te bucura de ce ai reușit să creezi.

Nodul Nord în Gemeni/Nodul Sud în Săgetător: Vorbește. Comunică și fă publice ideile tale - cu atât mai bine dacă sunt multe și variate! Cuvântul este puterea ta, așadar este esențial să-l folosești și să-l pui în valoare - atât în viața personală, cât și cea profesională.

Nodul Nord în Rac/Nodul Sud în Capricorn: Capricornul era concentrat pe muncă, serios (poate chiar ursuz), ambițios și este foarte posibil să fi fost perceput ca dur. În această viață, ți se cere să înveți din filosofia Racului: familistul convins, iubitorul de emoție, întruchiparea empatiei și sensibilității. Este nevoie să-ți deschizi inima - atât față de tine, cât și față de ceilalți.

În funcție de casă
Fiecare casă astrologică stă drept simbol pentru un anumit sector al vieții noastre - fie că vorbim de relația cu familia de origine, de sănătatea noastră fizică sau mintală, de modul în care facem bani sau relațiile parteneriale (de afaceri și de cuplu).
Astfel, în funcție de casa în care se află Nodul Nord, putem extrage informații și mai aprofundate despre misiunea noastră. Spre exemplu, Nodul Nord în Casa 4 (casa noastră fizică, membrii familiei, condițiile exterioare de viață) ne indică faptul că o lecție importantă pe care o avem de asimilat este să fim aproape de familia noastră și să nu-i ignorăm pe cei dragi în defavoarea unei vieți profesionale aglomerate.

În funcție de planetă
Se întâmplă destul de frecvent să existe planete aliniate cu Nodurile Destinului din harta natală, însă nu este obligatoriu. Planetele de pe Nodul Nord indică energia vieții prezente, iar planetele de pe Nodul Sud oferă o imagine mai clară asupra energiei vieții trecute. Spre exemplu, dacă Marte se află pe Nodul Nord, ai șansa de a-ți valorifica aptitudinile practice și calitățile fizice în domeniul cel mai potrivit - trebuie doar să acționezi în direcția respectivă.

Așadar, care este misiunea ta personală?
După cum ai văzut și în cele descrise mai sus, identificarea mesajelor privind misiunea personală se face prin analiza simultană a mai multor aspecte din harta natală. Aspect și mai important, anul energetic se apropie de final (februarie 2022 - februarie 2023), iar acum este cel mai indicat să ne uităm la ce lecții de viață avem de integrat la nivel colectiv, dar și personal, la ce putem face pentru a ne acorda cu dirijorul care ne dictează muzica.

Lecțiile devin cu atât mai dificil de integrat cu cât, spre exemplu, cele personale sunt opuse celor la nivel colectiv, sau invers.

Astfel, dacă vrei să explorezi harta natală și să vezi ce ai de făcut pentru a trece la nivelul următor, te invit la webinarul special creat pe această temă, care va avea loc pe data de 15 decembrie, de la 19:00 la 20:30. Ce vom face mai exact:
  • Vom lucra pe harta ta natală pentru a identifica misiunea personală indicată de Nodul Nord, misiune raportata la perioada curentă.

  • Vom discuta despre lecția de viață principală, la nivel colectiv, pe care trebuie să o integrăm în perioada februarie 2022 - februarie 2023, alături de lecția de viață anuala, la nivel personal.

  • Vom identifica ce nou mod de a fi este necesar să alegem - la nivel individual - pentru a integra aceste lecții și pentru a ne apropia mai mult de misiunea noastră personală.

  • Vom reuni toate informațiile primite într-o perspectivă care să susțină o închidere armonioasă a acestui an energetic.


Iar dacă ai întrebări cu privire la webinar, îmi poți scrie pe adresa contact@mateicrisan.com.

Comments


bottom of page